Job Offers in Tirana, Profession furrxhi,shitese,sanitare , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 01/10/2023 21:35 Post ID: 175288


Payment

By Agreement

Pozicioni
furrxhi,shitese,sanitare, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga e Kavajes Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 502

Bakery & Pastery KORIATIKO kerkon te punesoj Shitese, Furxhi dhe Sanitare

🔺Furre Buke Pasticeri  KORIATIKO kerkon te punesoje:


-Furrxhi

-Shitese

-Sanitare⏭Kriteret e kandidateve:


⚜ Te jene te komunikueshme me stafin dhe klientet

📍 Etike dhe korrektesi ne pune


⏭Furre Buke Pasticeri KORIATIKO ofron :

💡 Kushte te mira pune

💸 Pagese te kenaqeshme 


📍Adresa: Rruga e Kavajes prane Spitalit Gjerman


📲📞Kandidatet e interesuara te kontaktojne ne numrin tone te telefonit.

 
Afati i fundit i aplikimit: 19/10/2023 14:56