Job Offers in Kavaja, Profession Nepunes zyre , With experience, Payment By Agreement. Kavaja

Job Offers 22/09/2023 09:45 Post ID: 175134


Payment

By Agreement

Pozicioni
Nepunes zyre , Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 25-35 Vjece
City - Zone Kavaja - Qender
Address Rrakull - Kavaje - Maps
Reads 330

Punonjes/e zyre.

Kriteret e kandidatit/es:
- Te kete minimumi nje diplome Bachelor( Deget e ekonomise perbejne avantazh)
- Te kete njohuri te mira ne programet e microsoft office, vecanarisht ne programin excel,Word
- Te kete njohuri te gjuhes italiane
- Te jete korrekt/e me oraret dhe punet qe i caktohen
Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme dhe konkurruese

Te interesuarit te dergojne CV ne adresat e meposhtme.

Do te kontaktohen vetem aplikantet qe plotesojne kushtet.Afati i fundit i aplikimit: 31/11/2023 14:51