Job Offers in Tirana, Profession AGJENTE MARKETINGU , Beginner/Little experience, Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 16/06/2024 21:00 Post ID: 155522


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Customer Service
AGJENTE MARKETINGU, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Bllok Tirane - Maps
Reads 2450

ENZO ATTINI eshte kompania e cila ofron Ora premium autentike dhe aksesore te tjere ne te gjithe Boten, nepermjet shitjeve online.


 PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Të mirembaje dhe krijoje database te sherbimeve të kompanisë.
 • Te dije te komunikoje dhe te lidhe kontrata me partnere ose Influencer.
 • Planifikon dhe menaxhon strategjitë e marketingut të rekrutimit.
 KËRKESAT E PROFILIT:
 • Aftesi shume te mira ne te shkruar
 • Njohuri e mire te Instagram / Tik Tok / Pinterest / Twitter / Linkedin etj.
 • Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
 • Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
 • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
 • Te jete metodike dhe e organizuar.
 • Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
 • Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

 • < Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] ose ne Watsup.

Afati i fundit i aplikimit: 01/11/2024 09:43