Job Offers in Tirana, Profession Agjente Telefonik per anglisht, frengjisht, gjermanisht, spanjisht, greqisht , With experience, Payment 750 Euro. Tirana

Job Offers 03/12/2023 21:30 Post ID: 130942


Payment

750 Euro

Pozicioni
Call Center Agent
Agjente Telefonik per anglisht, frengjisht, gjermanisht, spanjisht, greqisht , Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Sheshi Willson - Maps
Reads 10611

🗣️Je ambicioz dhe po kerkon nje page me te mire?

Kjo eshte mundesia jote.

✅ Kompania jone po kerkon njerez ambicioze qe kerkojne te punojne dhe te fitojne .

📌 Kerkohen agjente telefonik per gjuhet :


- Anglisht (Me Eksperience)
-Frengjisht (me dhe pa eksperience)
-Gjermanisht (me eksperience)
-Spanjisht (me eksperience)
- Greqisht (me dhe pa eksperience)

💸 Paga nis nga 400-750 EURO👉🏻 Kualifikimet si me poshte:


👥Njohja e gjuhes

〽️Eksperienca perben avantazh

⏳Disponibiliteti Full time dhe Part time
⏳Orari Full time 10:00-19:00 / Part Time 10:00-14:00 dhe 15:00-19:00

🥇 Mosha : 18 - 30 vjec

🛎️Ju mirepresim!