Job Offers in Tirana, Profession Agjente Imobiliar , No Experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 07/12/2023 16:50 Post ID: 130738


Payment

By Agreement

Pozicioni
Real Estate Agent
Agjente Imobiliar, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age 30-40 Vjece
City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Stacioni i Trenit ,Shqiperia - Maps
Reads 1871

Kerkohen agjent imobiliar per nje kompani ne operon prej vitesh ne tregun Shqiptar. Kompania zgjerohet me nje zyre te re dhe po kerkon agjetnte per ti trajnuar nga ana profesionale, ofron trajnim falas per cdo agjent qe ka deshire ti bashkohet kompnise tone.
Per me shume informacion na kontaktoni.

Afati i fundit i aplikimit: 30/12/2024 10:43