Job Offers in Tirana, Profession AGJENT/E , No Experience, Payment 700 Euro. Tirana

Job Offers 03/12/2023 23:57 Post ID: 128697

Payment

700 Euro

Pozicioni
AGJENT/E, Work Experience: No Experience
👷 Part-time job in the afternoon
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga Artan Lenja Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 8511
File list: 17A560A2-0758-4BA7-9BEF-DA55FD3509C5.png,

Kompania HYLA INTERNATIONAL kerkon te rinje dhe te reja ne pozicionin Agjent/e Shitje , avantazh te qenurit cift dhe posedimi automjetit, rimbursimi karburantit nga kompania


Afati i fundit i aplikimit: 14/12/2023 14:48