Job Offers in Tirana, Profession Operatore gjuhet Frengjisht , Gjermanisht dhe Spanjisht , With experience, Payment 600 Euro. Tirana

Job Offers 03/12/2023 21:29 Post ID: 124591


Payment

600 Euro

Pozicioni
Call Center Agent
Operatore gjuhet Frengjisht , Gjermanisht dhe Spanjisht, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Address Rruga e Elbasanit Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 6911

Jeni ne kerkim te nje pozicioni te ri pune ? Hapen vende te reja pune per operatore ! Kjo eshte mundesia juaj , aplikoni tani !

Ofrohet:
-Ambjente komode pune
-Mundesi rritje profesionale
-Trajnime
-Bonuse
-Orar full time Orari part-time
-Festa dhe pushime ne baze te Kodit te Punes
-Vendodhje ne zemer te qytetit

📌Kerkohet:

-Njohje e mire e njeres prej gjuheve te kerkuara.

-Korrektesi dhe perkushtim ne pune.

-Ambicie dhe deshire per te punuar.

-Te afte per te punuar ne grup.

📲Na kontaktoni ne nr.tel ose ne adresen tone te e-mailit - [email protected] -