Job Offers in Tirana, Profession Agjente Marketingu per gjuhet Gjermanisht, Spanjisht, Italisht,Ferngjisht ,Anglisht ,Greqisht , With experience, Pay Tirana

Job Offers 15/10/2023 18:27 Post ID: 112558


Payment

By Agreement

Pozicioni
Call Center Agent
Agjente Marketingu per gjuhet Gjermanisht, Spanjisht, Italisht,Ferngjisht ,Anglisht ,Greqisht, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 4386

Njoftime pune agjente, Call center, Pune full time 

Apply now and join our team!


•Nqs je njohes i mire i gjuhes

Gjermanisht
Spanjisht
Italisht
Ferngjisht
Anglisht
Greqisht


•Keni disponibilitet Full time (10:00-19:00) ⏰;
•Keni ambicie per Para 🤑;
Mos vononi te aplikoni dhe ti bashkoheni skuadres tone.


*Paga te kenaqshme+ Bonuset me te mira ne treg
Bonus Ditor,Javor dhe Mujor
Ambient super shoqeror dhe mikprites**

Don't waste more time and apply now!!
Contact us: 📞
[email protected]