Job Offers in Tirana, Profession Tik tok , No Experience, Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 04/12/2023 21:21 Post ID: 108046


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Marketing Manager
Tik tok , Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Sheshi Willson, Tirana, Albania - Maps
Reads 1322

KERKESAT E PROFILIT:
- TURNI 2
- Te kete eksperience dhe portofol punesh te sukseshem ne kete profil.
- Te menaxhoje tik-tokun e kompanise, me kretivitet dhe risi te reja.
- Te promovoje dhe te rrise shitjen e produkteve dhe sherbimeve te kompanise;
- Te kete aftesi shume te mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.
- Paga mbi 50000 leke ne varesi te performances ne pune.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] watsup : .
Suksese!


Afati i fundit i aplikimit: 04/12/2024 08:14