Job Offers in Tirana, Profession Agjente shitje , Beginner/Little experience, Payment 70,000 Leke. Tirana

Job Offers 04/12/2023 21:20 Post ID: 108041

Payment

70,000 Leke

Pozicioni
Sales
Agjente shitje, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Sheshi Willson, Tirana, Albania - Maps
Reads 2787
File list: GC.png, Screenshot-2023-05-20-at-19.32.49.png, GC.png, Screenshot-2023-05-20-at-19.39.05.png,

Pozicioni punes: Agjente shitjesh per produkteve ENZO ATTINI ne showroom.(vajze)

Kompania ENZO ATTINI kerkon :
Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes.

PERGJEGJESITE KRYESORE:
Te promovoje dhe te rrise shitjen e produkteve dhe sherbimeve te kompanise;
Te kujdeset ne menyre te detajuar per respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve te Kompanise;
Te mbaj kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise, me qellim rritjen e cilesise se sherbimit;

Kompania ENZO ATTINI ofron:
-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.
-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.
-Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte.
-Rritje financiare sipas sukseseve individuale.
-Orari punes 7 ore ne dite.
-Turni i pare. (Orari 8:00 deri ne 15:00)
-Turni i dyte. (Orari 14:00 deri ne 21:00)
-1 dite ne jave pushim
-PAGA baze 35000 lek+ BONUSE qe e cojne ne total mbi 70'000 lek

KERKESAT E PROFILIT:
Preferohet te kete eksperience ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.
Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;
Te kete aftesi shume te mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
Njohuri e mire e Facebook/Instagram
Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
Te jete metodike dhe e organizuar.
Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
Preferohet kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: [email protected] watsup :
Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.


Afati i fundit i aplikimit: 21/10/2024 13:17