Job Offers in Tirana, Profession 3 Agent Booking, 1 Ndihmes financiere , 1 Data Entry , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 16/04/2023 23:02 Post ID: 107930


Payment

By Agreement

Pozicioni
Financier
3 Agent Booking, 1 Ndihmes financiere , 1 Data Entry , Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Square 21 ,Rruga e Kavajes - Maps
Reads 1954

Njoftime pune, Call center italisht, Call center Anglisht

IXPIRA shpk kompani Italiane me shtrirje Internacionale ne fushen e turizmit kerkon te punesoje:

👩‍💼 3 agjente Booking

👩‍💼 1 Ndihmes Financiere

👩‍💼 1 Data entry

📌Kriteret jane keto:

📈 Gjuha baze e kerkuar, Italisht-ja dhe te zoterohet shume mire, bashke me gjuhen Angleze (avantazh kush zoteron edhe gjuhe te tjera)

🧑🏼‍💻Te kete aftesi te mira kompjuterike  (zoterimi i paketes Microsoft Office)

📚Te kete perfunduar studimet universitare (profili te pershtatet me pozicionin e punes)

⏰Te jete korrekte (me orarin dhe rregulloren e zyres)

👥Te jete i/e komunikueshme

👤Te jete i/e besueshme dhe konfidencial 

 🗃Eksperienca e meparshme ne kete fushe perben avantazh


 ✅ Ne ju Ofrojme: 

📇 Kontrate te rregullt pune

💶 Paga konkurruese ne treg

📊 Mundesi rritjeje ne karriere 

🏢Ambjent miqesor pune

📥Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-te e tyre ne e-mailin e meposhtem:

📬[email protected]