Job Offers in Tirana, Profession Arkitekt- Interior Designer , With experience, Payment 60,000 Leke. Tirana

Job Offers 16/02/2023 11:16 Post ID: 101966


Payment

60,000 Leke

Pozicioni
Architect
Arkitekt- Interior Designer, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Master
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga Ndre Mjeda, Tirana, Albania - Maps
Reads 167

Studio e projektimit BROS. Architects është në kërkim të një Arkitekti/e për të zgjeruar ekipin e tyre.

Kriteret e kërkuara:

- Të ketë përfunduar studimet për Arkitekturë.
- Kreativ dhe i motivuar për të mësuar.
- Aftësi për të bashkëpunuar në grup.
- Aftësi të mira komunikimi dhe organizative.
- Njohuri shumë të mira në AutoCAD, 3ds Max (Corona), Lumion, Adobe Photoshop.
- Aftësi të mira vizualizimi dhe detajimi.

Paga do të jetë në përputhje me eksperiencën.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV dhe Portfolio tek [email protected]Afati i fundit i aplikimit: 10/03/2023 08:00