Job Offers in Tirana, Profession Agjente telefonik ne gjuhen Spanjisht , Frengjisht ,Gjermanisht , Anglisht , With experience, Payment 1,000 Euro. Tirana

Job Offers 17/06/2024 20:52 Post ID: 129797


Payment

1,000 Euro

Pozicioni
Call Center Agent
Agjente telefonik ne gjuhen Spanjisht , Frengjisht ,Gjermanisht , Anglisht, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 23713

šŸ‘‰Mundesi punesimi per agjenteĀ  telefonike energjike dhe ambicioze per te punuar.

šŸ“ŒAplikantet kerkohen te jene njohes te mire te gjuheve te meposhtme:

- Spanjisht
- Frengjisht
- Gjermanisht
- AnglishtOfrohen :
- Ambiente pune komode, dinamike dhe sfiduese.
-Orare pune flexibel per tju pershtatur kohes suaj.
-Paga konkuruese dhe bonuse te larta ne baze te performances.
-Mundesi rritje profesionale.
-Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar.


šŸ“² Per me shume informacione mund te na kontaktoni ne nr tone te telefonit ose ne adresen tone
E-mail: [email protected]