Ofrojme sherbime financiare Tirana

Professional Services 22/09/2023 15:09 Post ID: 17769


Payment

5,000 Leke

City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Rruga Don Bosko, Tirana, Albania - Maps
Reads 200

📑  Për të gjithë bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha, ofrojmë shërbime financiare të ndryshme, si:


-Mbajtje kontabiliteti

-Deklarime tatimore


-Asistence perdorimi portali e-albania


-Konsulence fiskale


-Konsulence juridike

-Shkrim projekt-biznesi
-Etj.

📍  Adresa Don Bosko,Tirane

📞Per me shume informacione kontaktoni ne numrin tone te telefonit