Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Ekonomiste , Me eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 25/01/2023 13:58 Post ID: 98931


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Ekonomiste
Ekonomiste, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 854

 ✅ Algrafika sh.p.k, kerkon te punesoje Ekonomiste

 ✨Kerkon kandidate te kualifikuar per pozicionin Ekonomiste, te cilet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

▪ Te kete perfunduar Arsimin e larte (Fakultetin e Ekonomise).

▪ Te njohe shume mire programin Financa 5.

▪ Te kete 5 vite experience pune ne fushe.

▪ Te kete njohuri shume te mira te parimeve te Kontibilitetit.

▪ Te kete njohuri te legjislacionit Tatimor dhe Doganor ( perben avantazh).

▪ Te njohe shume mire magazinen, kodet dhe levizjet e brendshme.

▪ Te njohe dhe te realizoje plotesisht ne program procesin e blerjes, shitjes, importit - eksporti.

▪ Te kete shkathtesi dhe saktesi ne rakordime me furnitore, kliente, manaxhere shitje-blerje, magazinier etj.

▪ Te perballoje kryerjen e detyrave ne afat.

▪ Te kete aftesi shume te mira komunikuese, te krijoje marredhenie te mira me koleget dhe te punoje ne grup.


 📩Te interesuarit per kete pozicion pune te dergojne CV ne adresen e emailit : [email protected]