Mundesi realizimi te praktikes dhe punesimi per studentet ne fushen e Marketingut dhe Menaxhimit Tirane

Oferta Pune 03/02/2023 17:49 Post ID: 29670


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Praktike/Intership, Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Part-time i brendshem paradite
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 18-28 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Tirane, Albania - Harta
Lexime 6152

đŸ”¹  Mundesi realizimi te praktikes/intership per studentet ne Ekonomi.

đŸ‘‰Internshipi eshte koha kur studentet dhe/ose sapo-diplomuarit fillojne te praktikojne njohurite e akumuluara nder vite, duke krijuar njohjen e pare me tregun e punes dhe fillimin e nje karriere profesionale.

đŸ‘‰Ju vijme ne ndihme studenteve ne universitet ose te sapodiplmuar ne Ekonomi te zhvillojne praktiken apo intership.

đŸ“ŒNe ju japim mundesi te mesoni dhe rriteni profesionalisht duke u integruar ne te gjitha proçeset e biznesit si me poshte:

- Marketing ne komunikim dhe shitje

- Procesi i faturimi

- Procesi i menaxhimit dhe koordinimit te punes

- Procesi i sigurimit te klienteve te rinj

- Procesi i rekuperimit te klienteve te humbur

- Perdorimi i teknologjive te marketingut me SMS, Whatsapp, Social Marketing, Web Marketing, email.

- Perdorimi i sistemeve CRM

- Analize e konkurences dhe zhvillimi i strategjive konkuruese.

- Respektimi i etikes ne biznes

- Aftesia per te punuar ne grup dhe respektimi i afateve per realizimin e detyrave

đŸ‘‰ Periudha e praktikes 2 muaj

đŸ‘‰Â Orari 5 ore ne dite

đŸ“©Nese jeni te interesuar mos hezitoni te na kontaktoni duke derguar nje leter motivimi dhe CV ne: [email protected]