Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Asistente dentare , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 27/09/2023 11:13 Post ID: 176753


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Asistent
Asistente dentare, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Kika 2 - Harta
Lexime 706

Klinika dentare ne zonen Komuna e Parisit kerkon te punesoj asistente dentare dhe mjeke stomatologe me kohe te plote.