Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Estetiste , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 24/09/2023 21:41 Post ID: 175407


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Estetiste
Estetiste, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Me Turne
Arsimi Minimal Profesionale
Preferohet mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Gjik Kuqali - Harta
Lexime 476

Kualifikimet:

-Aftesi per te bashkevepruar ne grup
-Pasion per estetiken
-Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh


Detyrat:
Kujdes dhe ndjekie e klienteve.
Te jete e afte ne permbushjen e detyrave te percaktuara
Kujdes per mjetet dhe ambientin e punes


Orari: Full Time

Paga: Rroge baze + perqindje

Te interersuarit te aplikojne duke derguar email me CV-ne e tyre ne adresen [email protected]
Afati i fundit i aplikimit: 20/10/2023 11:22