Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Eksperte , Me eksperience, Pagesa 70,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 24/09/2023 22:54 Post ID: 174657


Pagesa

70,000 Leke

Pozicioni
Asistent
Eksperte , Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune sipas porosise paguar me ore
Arsimi Minimal Master
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Deshmoret e Fekenit Tirane,Shqiperia - Harta
Lexime 730

Kerkohet te punesohet nga nje organizate e shoqerise civile nje eksperte ne fushen e menaxhimit te projekteve nga bashkimi evropian ne fushen e sherbimit social, me kohe te plote apo te pjesshme (e negociueshme);
Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet minimale:
Te kete perfunduar arsimin e larte.
Te kene mbi 3 vite eksperience ne fushen e menaxhimit te projekteve si dhe te kene njohuri mbi legjislacionin dhe procedurat e aplikimit per projekte nga bashkimi evropian.
Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Te kete aftesi menaxhimi dhe kordinimi per punet ne grup.
Te kete aftesi te mira komunikimi.
Te interesuarit te paraqesin CV ne adrese:
[email protected], si dhe mund te kontaktoni per informacion ne nr.

Afati i fundit i aplikimit: 18/12/2023 13:11