Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Administruese klinike dentare dhe estetike , Me eksperience, Pagesa 60,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 28/09/2023 20:32 Post ID: 173632


Pagesa

60,000 Leke

Pozicioni
Sherbim klienti
Administruese klinike dentare dhe estetike, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Sheshi Wilson, Perball Postes Nr 8, Tirane - Harta
Lexime 7678

🦷 White Dental & Aesthetic ofron mundesimi punesimi si:

- Administruese klinike dentare dhe estetike✅ Detyrat dhe pergjegjesite:


- Administroje takimet dhe telefonatat me pacientet

- Kordinoje stafin dhe shperndarjen e punes

- Administroje mbyljen me sukses te vizitave, pagesave dhe regjistrimin e tyre ne sistem

- Administroje dokumentacionin financiar, administrativ dhe kartelat e pacienteve.

- Pergjegjese per mbarevajtjen e punes ne klinike dhe rezultateve te arritura✅ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Eksperience disa vjecare ne kete fushe

- Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

- Aftesi te mira komunikuese

- Aftesi te mira te punes ne grup

- Preferohet te flasin dhe kuptojne gjuhen Italiane✅ Ofrohet:

💰 Page 60,000 Leke

Bonuse ne varesi te arritjeve.

Orar pune 10:00 - 18:00 (Hene - Shtune)

📄Ofrohet kontrate 3 vjecare

💼Trajnime te vazhdueshme📍Adresa: Sheshi Wilson, Perball Postes Nr 8, Tirane

📲 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !