Njoftime Pune ne Tirane, Profesioni Turizem Dentar , Me eksperience, Pagesa 500 Euro. Tirane

Njoftime Pune 18/04/2023 09:26 Post ID: 121809

Pagesa

500 Euro

Pozicioni
Sherbim klienti
Turizem Dentar, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune sipas porosise paguar me ore
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Shkolla E Baletit - Harta
Lexime 313
File list: dent-tour.png,

Kompani Italiane me seli ne Tirane lider ne sektorin e turizmit dentar kerkon 2 konsulent biznesi (gjuha italiane).
Kandidati duhet te raportoje tek menaxheri i pergjithshem, do te kontaktoje me klientet dhe te ofroje keshilla per te gjitha sherbimet e ofruara nga kompania jone, zbatimin e strategjive tregtare per te arritur objektivat e paracaktuara te biznesit.

Profili
Kandidati duhet te posedoje karakteristikat e meposhtme:


• Pervoje ne sektorin e turizmit dentar

• Eksperience ne menaxhimin efikas te klienteve te biznesit, mundesisht ne sektorin e
Telekomunikacionit .

• Aftesi te shkelqyera te menaxhimit te projektit dhe vendosshmeri per te arritur qellime ambicioze

• Aftesi komunikuese dhe degjimore

• Njohuri te shkelqyera te italishtes .


Ne ofrojme:

• Paga Fikse 500 Euro + Sigurime
• Bonuse
• Konferenca te zhvilluara ne shtetin Italian
• Mundesia e rritjes brenda [email protected]

Vendndodhja : RRUGA ALI VISHA (SHKOLLA E BALETIT )
Aplikantet mund te na kontaktojne permes numrit te telefonit : +
ose adreses se emailit : [email protected]

Afati i fundit i aplikimit: 19/06/2023 10:58