Okazion!!!!!!!! Shitet Toke ne Dukat te Ri !!!!! 70 000 euro 7000 m2 Vlora

Land for Sale 18/11/2023 14:46 Post ID: 197212


Payment

70,000 Euro

Square Feet 7.00 Dynym (Ose 7000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
City - Zone Vlora - Orikum
Address Rruga e Mesit, Dukat i Ri, 5 min nga Deti!!! - Maps
Reads 17

Shitet toke are ne fushen e Dukatit, afer rrezes se kanalit, pozicion mjaft te mire midis fshatit dhe Orikumit, e aksesueshme me rruge makine. Toke shume e mire per cdo objekt veprimtarie, blegtori etj. Energjia elektrike dhe uji mund te krijohet pus.

Certifikatat e pronesise jane te gjitha ne rregull.

Mund te kembehet me ndertese ne nje qytet, Orikum, Vlore ose Tirane.

Cmim okazion 10 000 euro per nje dynym!!! I negociueshem.