Job Offers in Tirana, Profession Punetor Fabrike , No Experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 24/09/2023 19:36 Post ID: 175789

Payment

By Agreement

Pozicioni
Worker In Manufacturing Industry
Punetor Fabrike, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Kamez/Paskuqan
Address Rruga Korabi, Valias, Kamez, Tirana, Albania - Maps
Reads 362
File list: image0-removebg-preview.png,

Subjekti: Mundesi pune ne Fabriken tone te Profileve Llamarine

Te nderuar Punekerkues,

ju njoftojme se fabrika jone e specializuar ne prodhimin e profileve te llamarines ka nevoje per te punesuar. Ne jemi nje kompani e perkushtuar ndaj cilesise se larte dhe inovacionit, dhe jemi te vendosur te zgjerojme stafin tone per te permbushur kerkesat e rritura te tregut.

Çfare kerkojme:
- Punetore te afte dhe te perkushtuar per te punuar ne prodhimin e profileve llamarine.
- Pergatitje te punes ne kete fushe eshte nje avantazh, por nuk eshte e detyrueshme.
- Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne ekip.
- Deshira per te zhvilluar dhe per te mesuar gjate rruges se punes.

Detyrat dhe pergjegjesite:
- Perfshirja ne proceset e prodhimit te profileve llamarine duke respektuar standartet e cilesise dhe sigurise ne pune.
- Perdorimi i pajisjeve dhe makinave te nevojshme per prodhimin.
- Bashkepunimi i ngushte me ekipin e prodhimit per te permbushur qellimet e dites.
- Monitorimi i cilesise se produkteve dhe identifikimi i çdo problemi qe mund te linde.
- Respektimi i rregullave te sigurise ne pune dhe ruajtja e mjedisit te punes se paster dhe te sigurt.

Ne ofrojme:
- Pagese te konkurrueshme dhe mundesi per rritje te pages ne baze te pervojes dhe performances.
- Ambient te punes te kendshem dhe te pajisur me teknologjine me te re.
- Marredhenie te mira pune dhe ekip te perkushtuar ndaj suksesit te perbashket.

Nese keni deshire te beheni pjese e ekipit tone dhe te zhvilloni nje karriere ne fushen e prodhimit te profileve llamarine, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te emailit [[email protected]]. Ju lutemi te perfshini detaje te kontaktit tuaj.

Ne do te shqyrtojme aplikacionet dhe do te kontaktojme kandidatet e perzgjedhur per intervista. Faleminderit per interesimin.

Me respekt,
Me´tona Bau Profiltech

[email protected]
Rruga Korabi, Valias, Kamez, Tirana, AlbaniaAfati i fundit i aplikimit: 24/12/2023 13:59