Job Offers in Tirana, Profession OPERATOR/E SHERBIM KLIENTI ANGLISHT , Beginner/Little experience, Payment 70,000 Leke. Tirana

Job Offers 24/09/2023 22:25 Post ID: 175533


Payment

70,000 Leke

Pozicioni
Call Center Agent
OPERATOR/E SHERBIM KLIENTI ANGLISHT, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Don Bosko , Tirane - Maps
Reads 1223

👉 Hey te duhet pune! 

OPERATOR/E SHERBIM KLIENTI ANGLISHT


🔸Kriteret:

📌 Njohuri të mira të gjuhës ANGLEZE

✅ Njohuri të mira në përdorimin e paketës MS Office


🔸ORARI PUNES: 

⏱ 00:00-08:00 (NE ZYRE) 

💸 70.000 LEKE BAZA + bonuse javore  + extra bonuse për performancë të mirë.

📍Adresa: Don Bosko  , Tirane


🔸Dërgoni aplikimin tuaj: 📧 [email protected] 

📲 Te interesuarit mund te kontaktojne dhe ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !