Job Offers in Tirana, Profession Estetiste , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 24/09/2023 21:41 Post ID: 175407


Payment

By Agreement

Pozicioni
Esthetician
Estetiste, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Shift Work
Education Profesionale
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Gjik Kuqali - Maps
Reads 475

Kualifikimet:

-Aftesi per te bashkevepruar ne grup
-Pasion per estetiken
-Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh


Detyrat:
Kujdes dhe ndjekie e klienteve.
Te jete e afte ne permbushjen e detyrave te percaktuara
Kujdes per mjetet dhe ambientin e punes


Orari: Full Time

Paga: Rroge baze + perqindje

Te interersuarit te aplikojne duke derguar email me CV-ne e tyre ne adresen [email protected]
Afati i fundit i aplikimit: 20/10/2023 11:22