Job Offers in Tirana, Profession Agjen Shitje , No Experience, Payment 700 Euro. Tirana

Job Offers 22/09/2023 00:45 Post ID: 175097


Payment

700 Euro

Pozicioni
Sales Agent
Agjen Shitje, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Address Bulevardi Bajram Curri Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 390

Kerkojme agjente!
Puna eshte e nderthur mes zyres dhe terrenit
Kushte shume te mira ne pune
1 dite ne jave pushim
Preferohen individe pa angazhime te tjera!

Pagesa teper e kenaqshme!

Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit!


Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2023 14:02