Job Offers in Tirana, Profession Administruese klinike dentare dhe estetike , With experience, Payment 60,000 Leke. Tirana

Job Offers 28/09/2023 20:32 Post ID: 173632


Payment

60,000 Leke

Pozicioni
Customer Service
Administruese klinike dentare dhe estetike, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Sheshi Wilson, Perball Postes Nr 8, Tirane - Maps
Reads 7676

🦷 White Dental & Aesthetic ofron mundesimi punesimi si:

- Administruese klinike dentare dhe estetike✅ Detyrat dhe pergjegjesite:


- Administroje takimet dhe telefonatat me pacientet

- Kordinoje stafin dhe shperndarjen e punes

- Administroje mbyljen me sukses te vizitave, pagesave dhe regjistrimin e tyre ne sistem

- Administroje dokumentacionin financiar, administrativ dhe kartelat e pacienteve.

- Pergjegjese per mbarevajtjen e punes ne klinike dhe rezultateve te arritura✅ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Eksperience disa vjecare ne kete fushe

- Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

- Aftesi te mira komunikuese

- Aftesi te mira te punes ne grup

- Preferohet te flasin dhe kuptojne gjuhen Italiane✅ Ofrohet:

💰 Page 60,000 Leke

Bonuse ne varesi te arritjeve.

Orar pune 10:00 - 18:00 (Hene - Shtune)

📄Ofrohet kontrate 3 vjecare

💼Trajnime te vazhdueshme📍Adresa: Sheshi Wilson, Perball Postes Nr 8, Tirane

📲 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !