Job Offers in Tirana, Profession BackOffice , Beginner/Little experience, Payment 60,000 Leke. Tirana

Job Offers 14/09/2023 09:39 Post ID: 173413


Payment

60,000 Leke

Pozicioni
Call Center Agent
BackOffice , Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga Medar Shtylla Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 458

Shoqeria Multiservis Center HD shpk ofron vende pune ne pozicionin “ Help Desk- Back Office”,
aktivitet qe konsiston ne nderhyrjet teknike per mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

- Njohuri te mira te gjuhes italiane
- Me ose pa eksperience pune

Ne ofrojme:

-Paga Konkuruese.
-Trajnim.
-Kontrate e rregullt pune.
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne me Cv ne gjuhen ITALIANE ne, [email protected]
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.
Cel. :
Afati i fundit i aplikimit: 20/11/2024 09:39