Job Offers in Lushnje, Profession Mjek stomatolog, Laborant dentar , With experience, Payment 3,000 Euro. Lushnje

Job Offers 27/09/2023 22:29 Post ID: 172722


Payment

3,000 Euro

Pozicioni
Dentist
Mjek stomatolog, Laborant dentar, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Lushnje - Qender
Address Lushnje,Shqiperia - Maps
Reads 7751

🦷 My Dental Tourism ofron mundesimi punesimi si:

🥼Mjek stomatolog (Implantolog)

🔬Laborant dentar (Design ose Qeramist)✅ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Preferohet te kene eksperience disa vjecare.

- Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

- Aftesi te mira komunikuese

- Aftesi te mira te punes ne grup✅ Ofrohet:

💰 Page 1,500 Eur - 3,000 Eur

🍀Kushte shume te mira pune dhe staf mikprites.

📄Ofrohet kontrate 3 vjecare

💼Trajnime te vazhdueshme📍Adresa: Lushnje

📲 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !