Job Offers in Tirana, Profession Specialiste Marketingu , Beginner/Little experience, Payment 40,000 Leke. Tirana

Job Offers 24/09/2023 23:51 Post ID: 172721


Payment

40,000 Leke

Pozicioni
Social Media Manager
Specialiste Marketingu, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Address Rruga e Durresit Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 622

Dream Albania eshte ne kerkim te nje individi ne rolin e Specialiste Marketingu.
Kerkohet vajze per pozicionin Specialiste Marketingu.
Te kete pervoje te meparshme ne Menaxhimin e rrjeteve Sociale dhe ne Marketing.
Arsim te larte.
Aftesi te mira kompjuterike.
Detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.
Sistemi i kompensimit eshte rroge baze 40 000 leke + bonuse sipas performances.
Dergo cv-ne tende ne adresen : [email protected]Afati i fundit i aplikimit: 31/09/2023 16:29