Job Offers in Tirana, Profession Operator per sherbime elektronike, Oshe, ukt, gjoba, Vodafone , With experience, Payment 40,000 Leke. Tirana

Job Offers 27/09/2023 15:14 Post ID: 167965


Payment

40,000 Leke

Pozicioni
Customer Service
Operator per sherbime elektronike, Oshe, ukt, gjoba, Vodafone , Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Terminali jug-veri, pallati i verdhe - Maps
Reads 1866

▶️Kerkohet te punesohet Operator per sherbime elektronike, Oshe, ukt, gjoba, Vodafone 

 

✅Kriteret e punes:


😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet

👉Te jene te shkathet dhe me etike profesionale

📌 Kerkohen vajza me eksperience te meparshme pune


✅ Ofrohet :

📌  Orari  i punes eshte 13:00- 20:00, e diela pushim

💷 Paga mujore 40.000 leke📍 Adresa: Terminali jug-veri, pallati i verdhe


📲📞 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !