Job Offers in Tirana, Profession Saldator, Montues Tendash, Usta Alumini dhe Punetore te thjeshte , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 30/09/2023 19:34 Post ID: 167389


Payment

By Agreement

Pozicioni
Welder
Saldator, Montues Tendash, Usta Alumini dhe Punetore te thjeshte, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Profesionale
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Ysberisht/Kombinat/Selite
Address Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 757

Eurotendtr kerkon te punesoje:

👨‍🏭 Saldator

👨‍🔧 Montues Tendash 

👷‍♂️ Usta Alumini

🙋‍♂️ Puntore te thjeshte


Kriteret e Kandidateve:

🧰 Perben perparesi eksperienca e meparshme ne pune

😊 Te jene te sjellshem dhe te komunikueshem me stafin

👉 Te jene etik dhe te rregullt ne pune

📌 Aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese 


Ofrohet:

💶 Pagese e kenaqshme 

⚡Kushte te mira pune


📍 Adresa: Tirane, Albania

📲Per me shume informacione kontaktoni ne numrin tone te telefonit. Ju mirepresim!