Job Offers in Tirana, Profession Operatore shitje per facebook dhe instagram , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 06/07/2023 20:15 Post ID: 148296


Payment

By Agreement

Pozicioni
Social Media Manager
Operatore shitje per facebook dhe instagram, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga 5 Maji Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 1098

Blintani shop ofron mundesi punesimi ne pozicionin e  

📲 operatore per kanalet e shitjeve tona, instagram dhe facebook.✅ Kualifikimet:

📚 Avantazh kane ata qe kane mbaruar Universitetin , Bachelor dhe ose Master.

💻 Aftesi te mira te perdorimit te Microsoft office (word, exel)

⚡ Deshire dhe aftesi per te punuar ne grup

✅ Ofrohet:

💰 Paga shume e kenaqshme.

⏳ Orari i punes : 08:00 - 16:00

📍 Adresa: Rruga 5 Maji, Tirana, Albania

📩📲 Na kontaktoni ne adresen tone te emailit: [email protected]
📞 ose ne numrin tone te telefonit. Ju mirepresim!