Job Offers in Tirana, Profession arkitekt , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 12/05/2023 15:14 Post ID: 131897


Payment

By Agreement

Pozicioni
Architect
arkitekt, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Address: St Prokop Mima Tirana, Albania - Maps
Reads 447

Pershkrimi
Katrori_B Architecture, Interior & Urban Design Studio eshte nje zyre arkitekture qe momentalisht eshte duke punuar ne nje sere projektesh rezidenciale, komerciale dhe interior.
Ne po kerkojme te shtojme ne ekipin tone nje arkitekt/e, full time, te talentuar dhe te motivuar.
Po kerkojme nje arkitekt, full time, qe te plotesoje keto kritere:
Te kete njohuri te avancuara te Sketchup, Enscape dhe AutoCAD.
Te kete njohuri te avancuara te gjeometrise deskriptive
Te kete shkalle te larte detajizmi dhe njohuri kompozimi
Te kete aftesi te mira komunikuese dhe organizative.
Te kete aftesi per te bashkepunuar ne grup.
Aftesi te mira ne konceptime arkitektonike dhe urbane, aftesi analitike dhe krijuese.
Te kete njohuri te mire te Anglishtes
Te kete njohuri shume te mira te leximit te projekteve arkitektonike
Te kete deshire per te mesuar, pershtatur dhe te hapur ndaj kritikave
Te respektoje afatet e ngushta te dorezimeve, detyrave dhe marreveshjeve
ÇFARE NE OFROJME:
Pozicion Full-time ne zyren tone me adrese ne Tirane, Komuna e Parisit
Ambient miqesor, komod dhe ambicioz.
Zyra me design inovativ.
Orar pune me standard Europian (35 ore/jave)

Afati i fundit i aplikimit: 01/06/2024 11:40