Job Offers in Tirana, Profession Junior architect , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 18/04/2023 09:31 Post ID: 122217


Payment

By Agreement

Pozicioni
Architect
Junior architect, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Master
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Address Rruga Vellezerit Manastirli Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 438

D3S Architectural Studio ne kuader te zgjerimit te studios:
Kërkon të punësoje Arkitekte(F)
Aftësitë dhe kompetencat:

• Të ketë mbaruar arsimin e lartë për arkitekturë ose interior design;
• Të ketë aftësi krijuese dhe të njohe mire detajet gjate projektimit;
• Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
• Të jetë i motivuar për punë të pavarur;
• Të ketë besueshmëri në mbajtjen e konfidencialitetit profesional në zyrë.

Detyrat që do te mbulojë:

Hedhja e skicave në Autocad;
• Projektimi i arredimeve per klientet tane;
• Zberthim i skicave te projekteve nga të tretë;
• Të ndjekë projektet e ndryshme deri në perfundimin e tyre;
• Menaxhim i Rrjeteve Sociale.

Software:
• Autocad 2d/3d
• SketchUp
• Revit
• Enscape
• Lumion
• E preferueshme Photoshop

Adresa: Zogu i Zi, perballe me Ring Center, Tirane
Ju lutem na dergoni CV-në tuaj si dhe një portofol punësh ne adresen: [email protected]
Vetëm të përzgjedhurit do të konkaktohen.
Faleminderit!


Afati i fundit i aplikimit: 31/05/2023 14:00