Job Offers in Tirana, Profession Recepsioniste dhe banakiere per Palester , With experience, Payment 27,000 Leke. Tirana

Job Offers 24/09/2023 23:47 Post ID: 109320


Payment

27,000 Leke

Pozicioni
Reception
Recepsioniste dhe banakiere per Palester, Work Experience: With experience
👷 Part-time job in the afternoon
Education Bachelor
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Address Rruga Musa Maci, Tirana, Albania - Maps
Reads 2450

Kerkojme Recepsioniste per Palester. Vajzat e interesuara duhet te jene te qeshura dhe te komunikueshme, te kene eksperience te meparshme ne marredhenie me publikun ndersa do duhet te kujdeset edhe per barin e palestres. Puna eshte part time, prej ores 17:00 deri ne oren 21:30, nga e hena ne te premte. Pagesa fillimisht eshte 27 000 leke, me mundesi per rritje ne varesi te performances.
Preferohen vajza te profilit sportiv. Te interesuarat te na shkruajne per te organizuar nje interviste paraprake.
Faeminderit

Afati i fundit i aplikimit: 28/02/2024 10:50