Shitje kend divanesh +tavoline Berat

Furniture and Electro Households 26/08/2023 20:53 Post ID: 167460


Payment

350 Euro

City - Zone Berat - Qendra
Address Rruga Mihal Komena Berat,Shqiperia - Maps
Reads 126

Shitet kend divanesh + Tavoline jane pothuajse te paperdorura fare si te reja. Nuk kane asnje demtim. Duam ti shesim per arsye te ambjentit qe kemi modifikuar. Kendi ndahet dhe bashkohet sipas deshires. Gjatesia eshte 3mx90cm secili krah. Ju Faleminderit!