Me QERA: Kapanon + Toke Rinas ( Ura Gjoles) - Modern (2022) lartesi 8.5m | 6 Zyra & 5 Tualete Tirana

Business Property for Rent 09/12/2023 14:40 Post ID: 103438


Payment

5,700 Euro

Square Feet 1000.00 with 5 Toiletee
Floor Floor 1
Distances 18.25 km from city center
City - Zone Tirana - Rinas/Tirana Airport
Address Rinas - Ura Gjoles - Maps
Reads 1572

Jepet Kapanon + Tokë me Qira Rinas ( Ura Gjolës) - Kapanon modern i ndërtuar në vitin 2022 me lartësi 8.5 m dhe dera ka lartësi 4.60 m gjatësi 4.70 m gjerësi i ndërtuar i gjithi me beton dhe lartë është bërë mbulimi me SANDUIÇ 5SH- Zonë industriale dhe e zhvilluar me industri dhe kapanone ndryshme

Q4368

- Të dhënat e ndarjes 

- 6 Zyra 

- 5 Tualete


- Sipërfaqe Total Ndërtim  : 1900 m2 (nga të cilat 1425 m² kati 0 dhe 475 m² kati i zyrave 1)

- Sipërfaqe Total Truall : 2214 m2  ( nga të cilat 789 m² janë të shfrytëzushme brenda rrethinës) 

- Katet: 0 dhe 1

- Godina : e Re / vit ndërtimit 2022

- Katet e Kapanonit : 0 dhe 1

- Ashensor : JO

- Orientimi : +


- Mundësi për : mjete të rënda, fabrikë, magazinë, etj 

- Zona Strategjike

- Distanca nga Qendra e Tiranës 30 KM ( distanca 20 25 min) 7 min nga Fushë Kruja dhe 4 min nga Rinas 

- Lidhet për 5 min me autostradën Tiranë Durrës dhe Tiranë - Shkodër. 

- Pikë kyçe për biznes 


ÇMIMI : 5700€ / Muaj - NETO

Për më shumë kontaktoni whatsapp: