Zgjidhni Sherbimet Tona te Marketingut dhe Turizmit

Standart - Falas

Publikime te limituara mujore Lexo limitet
Limitet mujore
1-Ambjent biznesi me qera (10 njoftime/30 dite)
2-Ambjent biznesi ne shitje (10 njoftime/30 dite)
3-Truall ose Toke (10 njoftime/30 dite)
4-Shtepi me qera (10 njoftime/30 dite)
5-Shtepi ne shitje (10 njoftime/30 dite)
6-Kerkesa per pune (1 njoftime/30 dite)
7-Stazhe dhe Internship (1 njoftime/30 dite)
8-Kurse Profesionale (1 njoftime/30 dite)
9-Kerkesa Per Shtepi (3 njoftime/30 dite)
14-Pjese kembimi (10 njoftime/30 dite)
15-Makina ne shitje (10 njoftime/30 dite)
16-Ndertime dhe riparime (1 njoftime/30 dite)
17-Organizime festash (1 njoftime/30 dite)
18-Sherbime Profesionale (1 njoftime/30 dite)
19-Artikuj te ndryshem (1 njoftime/30 dite)
20-Kafshe e shpende (1 njoftime/30 dite)
21-Kompjutera dhe Elektronike (1 njoftime/30 dite)
22-Mobilje dhe Elektroshtepiake (2 njoftime/30 dite)
23-Oferta Pune (1 njoftime/30 dite)
30-Bicikleta (10 njoftime/30 dite)
32-Celular (0 njoftime/30 dite)
33-Makina me qera (1 njoftime/30 dite)
34-Biznese ne shitje (1 njoftime/30 dite)
35-Servis Makinash (1 njoftime/30 dite)
36-Sherbime Ekonomike dhe Financiare (1 njoftime/30 dite)
38-Mirmbajtje Ambjenti (1 njoftime/30 dite)
39-Sherbime Juridike (1 njoftime/30 dite)
40-Sherbime Shendetesore dhe Estetike (1 njoftime/30 dite)
41-Sherbime it dhe marketing (1 njoftime/30 dite)
42-Agjensi Funerale (1 njoftime/30 dite)
43-Sherbim Transporti dhe infrastrukture (1 njoftime/30 dite)
44-Sherbime Artistike (1 njoftime/30 dite)
45-Sherbime mobilerie (1 njoftime/30 dite)
46-Aksesore per bujqesi dhe kopshtari (5 njoftime/30 dite)
47-Kancelari (5 njoftime/30 dite)
48-Aksesor per femra dhe meshkuj (3 njoftime/30 dite)
49-Aksesor elektronik (10 njoftime/30 dite)
50-Libra (3 njoftime/30 dite)
51-Pajisje sporti dhe palestre (2 njoftime/30 dite)
52-Vegla Pune (1 njoftime/30 dite)
53-Pajisje biznesi ne shitje (10 njoftime/30 dite)
54-Sherbime formimi dhe edukimi (1 njoftime/30 dite)
55-Aksesor per femije (10 njoftime/30 dite)
Publikim i njoftimeve me interesante ne rrjetet sociale
Modifikime pa limit

Kredit ne llogari per Sherbime Marketingu dhe Turizmi

🏡 Parapagese per sherbime marketingu

✔Kjo pakete ju jep mundesine te rifreskoni njoftimet per ti nxjere ne faqe te pare, mund te promovoni ne premium etj.! Detajet e paketes...
Mund te rifreskoni njoftimet per ti nxjere ne faqe te pare(Imobiliare 0,2 euro | Punesimi 0,5 euro | Makinat 0,1 euro | Te tjera 0,3 Euro)
Mund te vendosni njoftimet ne Premium (Cmimi perllogaritet nga sistemi)
Mund te paguani kosto administrative per sherbime ekstra
Mund te bleni leads kontakte potenciale per klient
Mund kryeni operacione te tjera per sherbime marketingu dhe turizmi nese parashikohet
Nuk mund te keni rimbursim ne para te kreditit


Paguaj online
img img img
*Per te kryer pagesen online, me pare duhet te regjistroheni, ose nese jeni regjistruar duhet te identifikoheni.

Imobiliare Economy - 1250 Leke/muaj

🏡 Publikim i njoftimeve pa limit

✔Kjo pakete eshte me abonim mujor dhe vlen per kategorite e pronave te paluajteshme! Detajet e paketes...
Perfshihen sherbimet e paketes STANDART
Publikimi i njoftimeve pa limit
Modifikimi i njoftimeve pa limit
Transferim njoftimi ne llogari tjeter
Pa penalizim deri ne 5 dublikime/muaj
Perdorimi i BBCodes
Raport me statistika per leximet dhe telefonatat
Rifreskime falas
CRM SYSTEM


Paguaj online
img img img
*Per te kryer pagesen online, me pare duhet te regjistroheni, ose nese jeni regjistruar duhet te identifikoheni.

Imobiliare Premium - 6500 Leke/muaj

🏡 Publikim i njoftimeve i menjehershem dhe pa limit

✔Kjo pakete eshte me abonim mujor dhe vlen per kategorite e pronave te paluajteshme! Detajet e paketes...
Perfshihen sherbimet e paketes ECONOMY
Njoftimet publikohen menjehere
CRM SYSTEM
Perdorimi i api
Faqe Profesionale Web (psh:NewBllok.al)
Pa penalizim deri ne 10 dublikime/muaj
Te tjera


Paguaj online
img img img
*Per te kryer pagesen online, me pare duhet te regjistroheni, ose nese jeni regjistruar duhet te identifikoheni.

Punesimi Economy - 6500 Leke/muaj

🏡 Publikim i njoftimeve pa limit

✔Kjo pakete eshte me abonim mujor dhe vlen per kategorite e punesimit! Detajet e paketes...
Perfshihen sherbimet e paketes STANDART
Publikimi i njoftimeve pa limit
Transferim njoftimi ne llogari tjeter
Pa penalizim deri ne 5 dublikime/muaj
Marrja e aplikimeve direkt ne mesazh privat
Perdorimi i BBCodes
Raport me statistika te detajuara
Rifreskime falas
CRM SYSTEM


Paguaj online
img img img
*Per te kryer pagesen online, me pare duhet te regjistroheni, ose nese jeni regjistruar duhet te identifikoheni.

Sponsorizim ne rrjetet Sociale Facebook dhe Instagram

🏡 Pagese per fushate marketingu ne rrjetet sociale

✔Kjo pakete ju jep mundesine te marketoni me sponsorizim ne rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram! Detajet e paketes...
Ne do te marketojme per ju ne rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram
Ne do te krijojme banner per fushaten tuaj te reklamimit nese ju nuk e dispononi
Ne do te zgjedhim personat e duhur sipas preferences tuaj(zones, qytetit, moshes etj).
Ju do te keni ne fund nje raport te detajuar me personat qe kane lexuar reklamen tuaj, personat qe jane interesuar, apo kane klikuar reklamen tuaj.
Ju do te pajiseni me fature te rregullt tatimore e cila ju njihet si shpenzim.
Njoftime.al nuk eshte pergjegjes nese rrjetet sociale nuk pranojne sponsorizimin tuaj.
Nga momenti i pageses stafit i duhet te pakten 24 ore qe te pergatis fushaten online.


Paguaj online
img img img
*Per te kryer pagesen online, me pare duhet te regjistroheni, ose nese jeni regjistruar duhet te identifikoheni.