Agjensi Udhetimi ofron bileta avioni, autobusi, paketa turistike ne grupe dhe individuale Tirana

Transport and Infrastructure Services 31/07/2023 12:05 Post ID: 1439


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Address Rruga Mine Peza, Tirana, Albania - Maps
Reads 355

👉Agjensia Turistike Union Travel co, ofron nje game te gjere te sherbimeve turistike. Ne plotesojme kerkesat dhe deshirat tuaja…

👉UNION Travel Co. Eshte themeluar ne vitin 1998. Regjistruar ne Gjykatene Tiranes dhe Anetare e Dhomes se Tregetise.

👉Synimi kryesor i kompanise ka qene dhe eshte ti sherbeje klienteve te saj me korrektesi, shpejtesi dhe cilesi. Sot Union travel eshte nje nga Tour-Operatoret kryesor ne Shqiperi si ne fushen e biletarise ashtu edhe ate te turizmit.

✅ Ofron:

💠 Bileta avioni

💠 Bileta autobusi

💠 Paketa turistike ne grup dhe individuale


📍Adresa: Rruga “Mine Peza”, nr.2 Tirana – Albania

📲 Per rezervime na kontaktoni ne numrin e telefonit!