Kompani gjelberimi dizenjon, nderton dhe miremban kopshtin dhe oborrin tuaj Tirane

Teknik per Elektrike Hidraulike dhe Ambjenti 06/05/2022 12:57 Post ID: 66980


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa VORE - Harta
Lexime 214

🌸 DEAN 09 KOMPANI GJELBERIMI

✅ Dizenjojme, ndertojme dhe mirembajme Kopshtin dhe oborrin tuaj me cilesi dhe garanci fale eksperiencen tone shume vjecare 

✔️ Ofrojme sherbimet e meposhtme:
💠 Mirembajte Kopshti periodikisht.
💠 Mirembajtje Kopshti sezonal.
💠 Mirembajtje Kopeshti ditor (prerje ligustrash, krasitke pemesh, pastrim te Kopshtit, etj.)
💠 Mirembajtje dhe dekorim oborresh (lule, bime, peme dekorative dhe peme frutore)
💠 Dizenjim i Kopshteve dhe oborreve me lule dhe bime frutore dhe dekorative

📍 Adresa: Tirane

📲 Per cdo informacion mos hezitoni te kontaktoni!
Ju mirepresim te na kontaktoni !

shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje riparim lacatrice sherbime dezinfektimi teknik lavatriceje sherbime per shtrim pllakash zhbllokim lavamani teknik lavatriqe ndimes teknik lavatriceje riparim frigorferi mbushje me gaz teknik per elektrike hidraulike dhe ambjenti ne korce mirmbajtje ambjenti ne fier mirmbajtje ambjenti ne elbasan teknik per elektrike hidraulike dhe ambjenti ne tirane mirmbajtje ambjenti ne durres mirmbajtje ambjenti ne shkoder ndertime dhe riparime ne shkoder cmimi i gipsit sherbime pastrimi ne shtepi instalime hidraulike teknik sobe pianure cbllokim lavamani hidraulik¨ mirmbajtje ambjenti ne berat pastruse mirmbatje shtepie mirmbajtje ambjenti mirmbajtje ambjenti tek ysberisht kombinat selite tirane riparime kondicioneri sherbime hidraulike teknik lavatrice cmimi i gipsit per tavan te varur hidraulik tirane panele solare zhbllokim tubacionesh kompani desinfektimi bojaxhi leo riparime elektrike panele diellore elektricist ne tirane sherbime hidraulike ne tirane zhbllokues lavamani zhbllokime tubash teknik frigoriferi hidraulik ne tirane panele elektrike