Kompani pastrimi ju ofron sherbime per pastrime Fasadash, Dyshemeje, Vilash, Shkallesh, Apartamentesh etj. Tirane

Teknik per Elektrike Hidraulike dhe Ambjenti 20/11/2023 16:42 Post ID: 60588


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i Ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga Qemal Stafa, Tirana, Albania - Harta
Lexime 326

🧹🧽 Kompani me një eksperiencë disa vjecare në fushën e pastrimit, me një staf të kualifikuar,
përshtatet lehtësisht me nevojat e klientit për një ambjent të pastër, qoftë shtëpi, vilë, biznes, ambjent i brendshëm apo i jashtëm.✅ Ju ofron shërbime si:

đź’ Pastrime Fasadash
💠Pastrim dyshemeje të cdo lloji ( mermer, gres, granit, parket, moket, etj )
💠Pastrim apartamentesh ( të sapopërfunduara të mobiluara dhe të pamobiluara )
đź’ Pastrime Vilash
💠Pastrime Shkallësh
đź’ Larje kolltuqesh
đź’ Larje Karrigesh
💠Larje Maketesh 


📍 Adresa: Rruga Qemal Stafa, Tirane

📲 Per me teper kontaktoni ne numrin e telefonit!