🏡 studio kontabel tirane

🕵 Online 1 visitors | ⏳ 0 pending ADV
Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 aubeel studio auditingeshte nje studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me nje eksperience shumevjecare. eksperienca dhe bashkepunimi i vazhdueshem me bizneset, transmeton nje sherbim cilesor ...
30/09/2023 16:47

Zona: Rruga e Durresit/Zogu i zi
📣sherbime finaciare ofron sherbime te ndryshme ne fushen e financave, kontabilitetit dhe tatimeve.📊me nje sistem taksash qe ne shqiperi evoluon/ permiresohet vazhdimisht, manaxhimi efektiv i çe...
28/09/2023 20:13

Zona: Ysberisht/Kombinat/Selite
⚪ lidhuni me ekonomist-in dhe pËrfito shËrbimin : mbajtja e llogarive me shtetin/tatimet dhe tË gjitha deklaratat tatimore priodike. ⚪ ne merremi me detyrimet e biznesit tuaj, ju fokusoheni ...
27/09/2023 19:55

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Tani qe me legjislacionin tatimor ne ndryshim te vazhdueshem jemi ketu per te siguruar ecurin e sigurt te biznesit tuaj dhe per ti dhene te ardhme investimit tuaj. ndjekim zhvillimin e aktivitetit tu...
26/09/2023 18:16

Zona: Qender
📊 ofrojme sherbime kontabiliteti/sherbime financiare✅ ofrojme :1-) mbajtje kontabiliteti.2-) sherbime financiare.3-) konsulence financiare📍 adresa: durres📲 per me shume informacion ju lutem...
26/09/2023 09:14

Zona: Laprake
sun consulting - zyrë kontabiliteti - konsulenca biznesi 📊 sun consulting është një zyrë kontabiliteti e cila ofron shërbime kontabiliteti dhe financiare në mënyrë profesionale të pers...
18/09/2023 16:04

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
⚪ lidhuni me ekonomist-in dhe pËrfito shËrbimin : mbajtja e llogarive me shtetin/tatimet dhe tË gjitha deklaratat tatimore priodike. ⚪ ofrojmë sherbime financiare për bizneset e vogla dhe ...
16/09/2023 22:34

Zona: Qender
📉 trial studio eshte zyre kontabiliteti me eksperience te larmishme ne kontabilitetin dhe financat e fushave te ndryshme te ekonomise si tregtia, prodhimi, ndertimi, sherbimet. ne ofrojme nje paket...
15/09/2023 15:22

Zona: Qender
📊 rb konsulence financiare e sherbime ne kontabilitet➡️ agjenci këshillimore✅ bdher studio është një studio financiare e cila operon në shërbime të kontabilitetit dhe fiskaliteteve që...
15/09/2023 15:21

Zona: Qender
📣studio kontabiliteti evis kajana milaqi📊👉ofron keto sherbime:✅hartim bilanci📈📉✅deklarim i detyrimeve📈📉✅kontabilitet📈📉✅ekspertize kontabel📈📉✅raporte financia...
15/09/2023 15:16

Zona: Qender
📊 studio kontabiliteti hysenbelli eshtë studio kontabiliteti e regjistruar në qkb për ti ofruar biznesit vëndas dhe të huaj shërbimet e konsulencës financiare , konsulencës fiskale, konsule...
15/09/2023 15:15

Zona: Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Sherbime kontabiliteti, auditimi, fiskalizimi, progam financiar ne cloud, etj ...
15/09/2023 13:44

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📉 sherbime financiare per bizneset e vogla pa tvsh➡️ ndjekim zhvillimin e biznesit tuaj ne cdo hap te veprimtarise, ne perputhje me legjislacionin tatimor✅ sherbimet e ofruara:💠hapje/mbyll...
15/09/2023 13:44

Zona: Zone Periferike
⚪ lidhuni me ekonomist-in dhe pËrfito shËrbimin : mbajtja e llogarive me shtetin/tatimet dhe tË gjitha deklaratat tatimore priodike. ⚪ sun consulting është një zyrë kontabiliteti e cila of...
15/09/2023 13:43

Zona: Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
⏩ ofroj sherbime finciare per bizneset e vogla me dhe pa tvsh per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perputhje me lgjislacionin tatimor shqipetar✅ ofrojm...
15/09/2023 13:42

Zona: Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
📣studio kontabiliteti "kristal"📊👉studio jonë e kontabilitetit ofron për klientët të cilët fillojnë veprimtarinë dhe që kanë nevojë për një kompani, një gamë të plotë të shër...
28/08/2023 15:19

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📉 studio kontabel, konsulence financiare, kurse kontabiliteti dhe financa 5➡️ studio jone ofron sherbime per persona fizik dhe juridike (shpk, sha, etj.) ne fushen ekonomiko-financiare, si: kon...
28/08/2023 15:16

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📣lazaj audit dhe finance📊 studio auditimi dhe kontabiliteti✅- deklarime ne kohe reale.✅- konsulence fiskale dhe legale✅- kontabilitet, auditim. shmangje vjedhjesh dhe abuzimesh.✅- trajn...
28/08/2023 15:12

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve !💠 mbyllje e bilancit kontabël dhe hartimi i pasqyrave financiare💠 deklarimi i librave të blerjes dhe librave të ...
28/08/2023 14:58

Zona: Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
📊 studio kontabiliteti atdhec✅ ofron sherbimet:mbyllje bilanci (pregatitje të pasqyrave financiare vjetore) në përputhje me standartet e kontabilitetitorganizim i kontabilitetit me programe k...
28/08/2023 14:47

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje albania tax haven albania tax treaties albanian tax law albania tax import corporate tax albania albania corporate tax rate albania business tax rate corporate income tax albania dividend tax albania corporate profit tax albania business income tax albania tvsh albania tax albania tax administration