Klinike estetike ofron trajtime te flokeve,trupit dhe fytyres Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 24/01/2023 11:43 Post ID: 98749


Pagesa 30 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 5

⏩Chimera Klinike eshte nje klinike e fokusuar ne nderhyrjet estetike duke ofruar trajtime te flokeve,trupit dhe fytyres. Ndërhyrjet Estetike & Plastike synojne përmiresimin e pjesëve të ndryshme të fytyrës, trupit dhe flokëve me qëllim estetik, duke rritur vetëbesimin dhe krijuar pacientë më të lumtur. Si gjithmone, te kujdesshëm në çdo kirurgji dhe merita te larta për arritje të bukura që kanë në operacione të rikonstruksionit dhe ato estetike.

Ofrojme:

▪ Rhinoplasty

 Otoplasty

 Facelit

 Chin Reduction

 Neck Lift

 Eyebrow Lifting

 Blepharoplasty

 Lipofilling

 Scar Revision

 Peeling

 Botox

 Fillers

 Mesoterapi


📍 Adresa:Rruga e Dibres ,Tirane

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit