Klinike dentare dhe laborator ofron sherbime si stomatologji,trajtim endodontik,ortodenti,estetike,pedodonti Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 20/01/2023 10:25 Post ID: 98258


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 5

Imperial Dental Center u krijua ne dhjetor 2018 Klinika fokusohet jo vetëm në kurimin e sëmundjeve të gojës por edhe në promovimin e shëndetit. Qëllimi ynë është të sjellim nivel të lartë shërbimi të specializuar në një atmosfere profesionale të kombinuar me teknologjine me të fundit.

⏩Disa nga shërbimet e klinikës përfshinë:

stomatologjinë e përgjithshme,

trajtimin endodontik,

ortodontinë,

estetikën,

pedodontinë,

kirurgjinë orale dhe parodontale si dhe protetikën.

 📌Klinika eshte e organizuar me poltrona dentare te firmes Gjermane lider ne tregun boteror Sirona gjithashtu ne klinike perfshihet edhe laboratori dentar nga firmat me te njohura Japoneze, Italiane, Hollandeze dhe Gjermane - 1 nga laboratoret dentar me te kompletuar ne rajon


📍 Adresa:Rruga e Elbasanit,Tirane

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit