Klinike dentare qe ofron sherbim ne parandologji ,estetike dentare,implantologji,ortodenci Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 20/01/2023 10:15 Post ID: 98255


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Sami Frasheri, Tirane, Albania - Harta
Lexime 5

 ✨Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetesisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 20 vjetësh në Tiranë me një staf të kualifikuar mjekësh shqiptar dhe suportin e mjekëve italian, me shërbimet më të mira dentare në Shqipëri.

Sherbimet kryesore qe ofron:

▪ Paradontologji,

▪ Estetike dentare,

▪ Implantologji,

▪ Ortodonci


📍 Adresa:Rruga Sami Frasheri ,Tirane

📞Per me shume na kontaktoni ne numrin tone te telefonit