Klinike e akredituar e cila ploteson te gjitha standartet e kerkuara fale perdorimit cilesor te materialeve Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 17/01/2023 10:51 Post ID: 97815


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Bardhok Biba,Tirane - Harta
Lexime 9

✨Brianza Dent është klinikë e akredituar pasi plotëson të gjitha standardet e kërkuara falë përdorimit të materialeve dhe pajisjeve dentare cilësore dhe të kontrolluara dhe gjithashtu ofrimit të shërbimit dentar profesional sipas të gjitha protokolleve.

Ofrojme trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë:

▪ Implante dentare

▪ Stomatologji estetike

▪ Kirurgji orale


📍 Adresa:Rruga Bardhok Biba,Tirane

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit