Klinike Obstetrikale gjinekologjike ofron sherbime Obstetrikal, Gjinekologjike, Laboratori, Ekografi, PHP, Pap-Test, Kolposkopi Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 05/09/2023 09:48 Post ID: 6451


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 3814

KLINIKA OBSTETRIKALE GJINEKOLOGJIKE "BYLYKBASHI" , TIRANE

👉Sot, klinika ka marre nje karakter me gjitheperfshires, duke vendosur ne fokus, mireqenien psikofizike te femres por edhe te ciftit.

Diapazoni i ekzaminimeve eshte shtrire ne perputhje me kerkesat bashkekohore, qe zhvillimi I teknologjise imponon. Aktualisht, prane nesh kryhen nje game e gjere ekzaminimesh ne fushen e obstetrikes, gjinekologjise, infertilitetit bashkeshortor, me aparatura te niveleve bashkekohore dhe protokolle te miratuara boterisht.

Ajo qe na ben unik, eshte eksperienca teoriko - praktike dhjetra vjecare e mjekeve qe kane punuar duke vene baza solide, e qe punojne aktualisht ne sherbimin Obstetrikal e Gjinekologjik, duke e cuar perpara vizionin e nje Klinike qe ne qender te saj ve KERKESAT INDIVIDUALE te cdo pacienti. 

👉Ne jemi nje perpetum mobile qe gjeneron zhvillim ne gjithe aspektet; teknologji, pergatitje dhe vizion.

Aktualisht, klinika udhehiqet nga Dr.Shk.Mjekesore Ilir Bylykbashi dhe Dr. Edlira Bylykbashi, te specializuar ne fushen e obstetrike - gjinekologjise, dhe te trajnuar e specializuar jashte vendit, ne nendege te rendesive te vecanta si; ekografia obstetrikale, ekografia gjinekologjike, ekografia e gjirit, kolposkopia dhe patologjite cerviko - vaginale, kardiotokografia amtaro-fetale, disiplina, te cilat, praktikohen prane klinikes sone.