Klinika qe ofron qender fekondimi (IVF) dhe sherbime te tjera gjinekologjike Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 07/06/2024 22:40 Post ID: 2011


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 3673

🩺 Klinika ADC (Ana Diagnostic Center)

🔸 Klinika ADC eshte nje nga kompanite e kompletuara ne fushen e Mjekesise ne Shqiperi me kater kolonat e saj: IVF Center ADC, Anafarma Distributor Farmaceutik, Ana Diagnostic Center dhe Lazer-Med ADC.

✅ Klinika qe ju mundeson:

🔹Sherbime Obstetrike-Gjinekologjike🩺

🔹Qender Fekondimi ( IVF)🔬

🔹Laborator mjekesor Biokimik & mikrobiologjik🧬

Tek ne do te gjeni perkushtimin, profesionalizmin, kujdesin maksimal & stafin mjekesor qe do ju bej te ndiheni te respektuar dhe te vleresuar, duke na dhene besimin tuaj per zgjidhjen e problemit, per realizmin e endrres tuaj.


TRUST-COURAGE-HOPE-FATE

📍Adresa: Rr. "Mihal Duri", Tirane, Shqiperi

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit!