Qendra Diagnostike e specializuar ne Patologji, Pneumologji, Endokronologji, Kirurgji, EKG, EMG, Radiologji, Fizioterapi etj Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 29/04/2024 21:17 Post ID: 1398


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 10253

🩺 Qendra Orthodhokse Diagnostike “Ungjillezimi”

Nje qender e nivelit bashkekohor, ne zemren e Tiranes dhe te gjithe Shqiperise, e kompletuar me personel mjekesor te perzgjedhur, Akademike, Profesore dhe mjeke te njohur dhe e pajisur me aparate te teknologjise se fundit, ka si objektiv dhe mund te ndryshoje konceptin tuaj mbi shendetin. Ne nje ambient njerezor, te ngrohte dhe miqesor, mund te ndjeheni te sigurt dhe te qete, sepse kujdesi per shendetin tuaj ndodhet ne duar te afta. 

 

⏩ Tek ne do gjeni sherbimet e 

 👉sektorit klinik: Patologji, Pneumologji, Endokrinologji,Pediatri, Stomatologji, Nefrologji, Kirurgji, Ortopedi, Dermatologji etj.; 

👉si dhe ne sektorin paraklinik: E.K.G, E.M.G, Radiologji, PANORAMEX, Echografi, Elastografi, Fizioterapi, etj. 

 

Klinika ndodhet dhe ne 4 qytete te tjera: 

 📍Jergucat

📍Lushnje

📍Kavaje

📍Korce

 

📍Adresa ne Tirane: Rruga “Dibres”, (Nr. 159) ND. 110 H7 

E-mail:  [email protected] 

📩 Per çdo informacion me te detajuar na kontaktoni ne adresen e e-mailit lart.